Bestel hier uw karikatuur

Bestel hier uw karikatuur online, in kleur of zwart-wit. Een karikatuur tekening is een geweldig verjaardagscadeau of als afscheid van een collega, herinnering aan een mooie tijd. Maar ook kan er een groepskarikatuur gemaakt worden. Een karikatuur online bestellen van meerdere personen gaat in overleg in verband met de levertijd en prijs. Ook is het mogelijk om een karikatuur van een foto

Voor prijzen en / of meer informatie, ga dan naar de contactpagina en vul uw gegevens in. Een karikatuur in Zoetermeer bestellen gaat snel, online bestellen en thuis laten bezorgen.

 

 

 

Karikatuur van een foto.

Een karikatuur van een jarige, een collega of een vriend. Getekend met of zonder een achtergrond, refererend naar zijn of haar hobby, sport of werk. En indien gewenst ingelijst.

Hoe het werkt…… U stuur een e-mail met een foto en informatie over betreffende persoon. Daarna maak ik een concepttekening zoals hieronder.


Na de goedkeuring ontvangt u de factuur en nadat deze is betaald wordt de karikatuur verder afgemaakt en digitaal naar u verzonden. Uiteraard is een print ook mogelijk.

 

Meer weten? Ga naar de contactpagina en vul het formulier in.
Of klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Facebook
Pinterest