Animatie

Bewegende beelden hebben altijd veel meer kracht. Animatie worden steeds populairder als het gaat om storytelling of een uitleg bij een dienst of product. Animaties worden vooral op Social Media goed bekeken omdat mensen heel ander ‘kijken’ dan vroeger. Het moet snel en liefst met de nodige attractieve waarde omdat mensen een steeds kortere spanningsboog hebben. Als je online bent kun je dus eigenlijk niet om animaties heen. Of het nou gaat om de gebruiksaanwijzingen van een stuk elektronica, het toedienen van medicijnen of de uitleg van een nieuwe wetgeving….animatie maakt het allemaal veel duidelijker.

Wat kost een animatie?

Animatie is altijd maatwerk en Fox Draw Factory biedt 2 varianten. De 2D-Cartoon animatie en de 2D getekende animatie. De kosten kunnen sterk variëren. Veel factoren maken de uiteindelijke prijs. De duur, de stijl, moeilijkheidsgraad enz. Voor een eenvoudige 2D-Cartoon animatie ligt de prijs vaak ergens tussen de € 500,- en € 750,- , De lengte ligt dan rond de 1,5 tot 2 minuten, zonder voice-over maar met muziek indien gewenst. In deze prijs is inbegrepen 2 keer een overleg ingepland. De eerste is een intakegesprek en de tweede is een presentatie van het concept.

Het animatie proces.

  1. Een intake gesprek, kan op locatie maar ook online is zeker een optie.
  2. Het concept. Op basis van de gegevens die aangeleverd worden wordt een concept gemaakt met een script en een storyboard.
  3. Na de goedkeuring gaan we aan de slag met de animatie
  4. Als de animatie klaar is wordt die toegezonden. Als er dan nog wijzigingen moeten plaatsvinden is dat natuurlijk mogelijk. Alles om zo’n goed mogelijk eindresultaat neer te zetten.
  5. Online zetten of verwerken in een presentatie en klaar.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op

 

KVK-nummer 80242650 - NL 07 RABO 0358 1592 37 - Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Contact

Facebook
Pinterest
Instagram