Karikatuur

Een karikatuur is een getekende afbeelding die de kenmerken van een persoon of een ding op een overdreven manier weergeeft. De essentie van een karikatuur ligt in de overdrijving: grote neuzen worden groter, kleine ogen worden kleiner, en opvallende persoonlijkheidstrekken worden versterkt om een direct herkenbaar, maar humoristisch beeld te scheppen.

Een karikatuur laten maken

Karikaturen die lijken op de personen om wie het gaat. In een omgeving of situatie die op hem of haar slaat. Daar draait het om. Een hobby, sport of beroep….het wordt aan de tekening toegevoegd en het geeft een nog completer beeld van de karikatuur. Op papier of op linnen, ingelijst er zijn veel mogelijkheden.

Een karikatuur kan gemaakt worden in zwart-wit, kleur, met of zonder achtergrond, wat u maar wilt.

Stuur ons een duidelijke foto en omschrijf de persoon waarom het gaat (hobby’s, werk etc.)

Live tijdens een bijeenkomst of feest

U kunt ook kiezen voor live karikatuurtekenen tijdens uw evenement of feest, een unieke en blijvende herinnering voor al uw gasten. Voor meer informatie over prijzen en boekingen, bezoek onze contactpagina en vul uw gegevens in. We helpen u graag verder!

Animatie van het maken van een karikatuur tekening

Deze karikatuur is gemaakt met ProCreate op een iPadpro. Eerst wordt er met potlood op papier een tekening gemaakt, die daarna wordt ingescand en dan digitaal bewerkt.

Bestel hier je karikatuur

Je naam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Kies uitvoering van karikatuur
Selecteer een optie
Upload je foto *
(maximaal 5 MB)
Dit is een verplicht veld
Aanvullende informatie *
Dit is een verplicht veld

Verstuur hier uw gegevens in voeg de foto en verdere informatie toe.

Deze informatie kan bestaan uit Hobby’s beroep en/of de gelegenheid waar de karikatuur op moet slaan.

Daarna maak ik een concepttekening zoals hieronder.

Na de goedkeuring van dit concept ontvangt je de factuur en nadat deze is betaald wordt de karikatuur verder afgemaakt en digitaal naar u verzonden. Uiteraard is een print ook mogelijk.