Reviews

 Rob Roos                                                                             16 juni 2019

 Review: Voor ons personeelsblad waren we op zoek naar een manier  om een artikel over   de BHV organisatie eens op een andere manier te illustreren. Al googelend uiteindelijk in   contact gekomen met Foxdrawfactory en het klikte meteen. Wonderbaarlijk om te zien   wat er met een paar foto's opsturen allemaal kan. Het enthousiasme en de   professionaliteit waarmee dit gepaard gaat is ongekend. De reacties op het eindresultaat   waren dan ook erg leuk en zeker een aanrader.

 Angelique Kooij                                                                   14 april 2018

 Review: Bij ons werd een onwijs gave muurtekening van woezel en pip gemaakt. Onze dochter, toen nog heel ziek, was er erg blij mee❤

 DANIEL ZWICK                                                             12 oktober 2020

 Review: Ronald van der Vos is a great artist who excels in producing caricatures that hit the right mark every time. They always have a great likeness as well as providing some gentle humour but never offending. I was delighted with my own caricature and am using it on my WhatsApp profile at present. I would absolutely recommend him to anyone that would enjoy having a caricature of themselves or making a gift of one to their family or friends.

 Camiel Geerders                                                        9 augustus 2019

 Review: Heel blij met mooie tekening van mijn neefje! Erg goed gelukt! Dank Ronald, ik weet je te vinden voor een volgende tekening. Heb namelijk nog 4 neven/nichtjes....

 

 Ton Leemans                                                                     21 maart 2014

 Review: Onze dochter werd 21 en voor haar verjaardag hadden wij een zaaltje in een kroeg afgehuurd, maar hoe kleed je dat leuk aan? Omdat wij Ronald van FoxDrawfactory kennen hem gevraagd of hij een idee had. Hij kwam met het idee om een leuke karikatuur te maken van haar als toekomstig arts. Wij hebben foto’s aangeleverd en Ronald heeft er een hele leuke karikatuur van gemaakt. Hiervan verschillende kopieën gemaakt en in de zaal opgehangen. Dit werd door iedereen super ontvangen. Zeker een aanrader om zo feestjes of andere gelegenheden op te leuken.

 

 Ed Motjee                                                               17 november 2016

 Review: "Ronald je karikatuur was super en veel gelijkenis. Erg knap gedaan van een foto! Bedankt voor je flexibiliteit tijdens deze opdracht!. Dit is super ontvangen, iedereen vond het geweldig."

 

 

 Cees Zaal                                                                              12 juli 2018

 Review: In mijn zoektocht naar een krachtig logo kwam ik in contact met Ronald. Luisterend naar mijn ideeën en wensen en dat vertalend in ideeën en suggesties. Erg prettig om mee samen te werken. Belangrijkste vind ik dat hij iets voor me heeft ontworpen waarvan ik op voorhand niet wist dat dát precies was wat ik zocht

 

 Ad Toeange                                                                     18 oktober 2020

 Review: Gave, sprekend lijkende, levendige en sprekende karikaturen. Onlangs eentje van mezelf gehad. Supergaaf!!!

 

KVK-nummer 80242650 - NL 07 RABO 0358 1592 37 - Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Contact

Facebook
Pinterest
Instagram