Referenties

Ad Toeange

Gave, sprekend lijkende, levendige en sprekende karikaturen. Onlangs eentje van mezelf gehad. Supergaaf!!!

Daniel Zwick

Ronald van der Vos is a great artist who excels in producing caricatures that hit the right mark every time. They always have a great likeness as well as providing some gentle humour but never offending. I was delighted with my own caricature and am using it on my WhatsApp profile at present. I would absolutely recommend him to anyone that would enjoy having a caricature of themselves or making a gift of one to their family or friends.

Rob Roos

Voor ons personeelsblad waren we op zoek naar een manier om een artikel over de BHV organisatie eens op een andere manier te illustreren. Al googelend uiteindelijk in contact gekomen met FoxDrawFactory en het klikte meteen. Wonderbaarlijk om te zien wat er met een paar foto’s opsturen allemaal kan. Het enthousiasme en de professionaliteit waarmee dit gepaard gaat is ongekend. De reacties op het eindresultaat waren dan ook erg leuk en zeker een aanrader.

Camiel Geerders

Heel blij met mooie tekening van mijn neefje! Erg goed gelukt! Dank Ronald, ik weet je te vinden voor een volgende tekening. Heb namelijk nog 4 neven/nichtjes……

Angelique Kooij

Bij ons werd een onwijs gave muurtekening van Woezel en Pip gemaakt. Onze dochter, toen nog heel ziek, was er erg blij mee!

Cees Zaal

In mijn zoektocht naar een krachtig logo kwam ik in contact met Ronald. Luisterend naar mijn ideeën en wensen en dat vertalend in ideeën en suggesties. Erg prettig om mee samen te werken. Belangrijkste vind ik dat hij iets voor me heeft ontworpen waarvan ik op voorhand niet wist dat dát precies was wat ik zocht.

Ton Leemans

Onze dochter werd 21 en voor haar verjaardag hadden wij een zaaltje in een kroeg afgehuurd, maar hoe kleed je dat leuk aan? Omdat wij Ronald van FoxDrawfactory kennen hem gevraagd of hij een idee had. Hij kwam met het idee om een leuke karikatuur te maken van haar als toekomstig arts. Wij hebben foto’s aangeleverd en Ronald heeft er een hele leuke karikatuur van gemaakt. Hiervan verschillende kopieën gemaakt en in de zaal opgehangen. Zeker een aanrader om zo feestjes of andere gelegenheden op te leuken.